Spoedeisende hulp

Verwijsbrief en spoedeisende hulp.

Er doen zich altijd situaties voor die een snellere aanpak vereisen. Hevige tandpijn of een trauma kunnen van dien aard zijn dat de normale, weg van consult, niet gevolgd kan worden. U kunt dan telefonisch een patiënt snel inplannen voor spoedeisende hulp. Wij houden een gedeelte van de agenda vrij om dit soort calamiteiten het hoofd te kunnen bieden. U kunt ons dan bellen op nummer 020 670 2052.


Verwijspraktijk Amsterdam
Pieter Baststraat 25
1071 TV Amsterdam
Tel.: 020 670 2052
E-mail: info@verwijspraktijk-amsterdam-zuid.nl

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Route Verwijspraktijk Amsterdam .

Geen verwijsbrief?

Let op: wij zijn een Verwijspraktijk. Heeft u kiespijn of een ernstig trauma maar nog geen verwijsbrief? Neem dan eerst contact op met uw eigen tandarts. U kunt ook een spoeddienst raadplegen. Laat u dan eerst goed voorlichten over de tarieven die worden berekend. Van pijn wil je liefst snel af zeker in het weekend of avond. Toch kan het verstandig zijn om te wachten op uw eigen tandarts. Tandartsen vinden het lastig om elkaars werk af te maken.

Heeft u een verwijsbrief of zit u al in een behandeltraject bij ons? Bel dan 020 670 2052.

Voor patiënten zonder tandarts:

Heeft u geen eigen tandarts? In ons pand zijn diverse tandartspraktijken gevestigd waaronder Tandartspraktijk de ZuidAs Amsterdam. Zij zijn ook op zaterdag geopend. Anders zijn er genoeg websites die op postcode goede aanbevelingen kunnen doen bijvoorbeeld: Independer.nl, Zorgkaart Nederland.nl en Tandarts.nl.

Neem contact op of bel de Verwijspraktijk (020 670 2052) en laat weten dat u spoedeisende hulp nodig heeft.