Over ons

Onze missie en visie

Bij Verwijspraktijk Amsterdam Zuid staan we voor een stralende glimlach bij iedereen. Heeft u problemen in uw mond, zoals ontbrekende tanden of kiezen, een gelige aanslag op uw tanden of staan uw tanden scheef? Bij Verwijspraktijk Amsterdam Zuid pakken we deze problematiek aan wanneer u doorverwezen bent vanuit uw eigen tandarts.

Ons verhaal

Verwijspraktijk Amsterdam Zuid is sinds 2018 dé verwijspraktijk in Amsterdam Zuid. Binnen 5 jaar zijn we uitgegroeid tot een complete praktijk met de volgende behandelingen:

Onze specialisten

Behandelaar implantoloog Louis-Pepler Engelbrecht


Implantoloog
Louis-Pepler Engelbrecht
houdt zich met name bezig met complexe implantologische behandelingen zoals (voor)tandvervangingen, geavanceerde botopbouw technieken- en materialen en volledige gebitsrehabilitaties.

Lees verder 

Behandelaar Noemi Pascual Herrero


Endodontoloog
Noemí Pascual Herrero
is uitsluitend bezig met endodontologie-behandelingen, zoals complexe wortelkanaal-behandelingen.

Lees verder

Behandelaar João Filipe Brochado Martins, Endodontoloog (i.o.)


Endodontoloog
João Filipe Brochado Martins
is net als Noemí endodontoloog bij Verwijspraktijk Amsterdam Zuid. Hij richt zich voornamelijk op endodontische (her) behandelingen, hemisectie en apicale chirurgie.

Lees verder

Onze werkwijze

Bij Verwijspraktijk Amsterdam Zuid draait onze werkwijze om kwaliteit, vertrouwen en een persoonlijke aanpak. Onze ervaren medewerkers zetten zich in om elke behandeling met de uiterste zorg en comfort voor de patiënt uit te voeren. We vinden het belangrijk om de basisproblemen, zoals pijn, cariës en ontstekingen als eerste aan te pakken en pas daarna te streven naar een duurzame, functionele en esthetische oplossing.

Als verwijspraktijk behandelen we patiënten die verwezen zijn door hun eigen tandarts. Wanneer u geen eigen tandarts heeft en bij een spoeddienst is geweest, kunt u zelf een afspraak bij ons maken. Na de behandeling sturen we u weer terug naar uw eigen tandarts of verwijzer.

Tandartsen of verwijzers melden hun patiënten aan via ons digitale verwijsformulier. Maar ook als patiënt kunt u zelf een afspraak maken als u een verwijsbrief heeft ontvangen. Na de behandeling stellen we uw tandarts of verwijzer op de hoogte van de uitgevoerde behandelingen. Onze behandelaars sturen u een verslag per mail met alle benodigde informatie. Wij vinden het belangrijk dat er interactie is tussen verwijzer en behandelaar en geven dan ook graag advies, ondersteuning en kennisoverdracht.

Bij Verwijspraktijk Amsterdam Zuid kunt u dus rekenen op kwalitatieve zorg en een persoonlijke aanpak. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat elke behandeling met de grootste zorg en comfort voor de patiënt wordt uitgevoerd en streven naar een duurzame, functionele en esthetische oplossing.