Mondhygiënist

Op verwijzing van uw eigen tandarts of op eigen initiatief kunt u terecht bij de mondhygiënist van de Verwijspraktijk in Amsterdam Zuid. Een mondhygiënist is gespecialiseerd in de preventie en verzorging van uw gebit en tandvlees om tandbederf en tandvleesaandoeningen tijdig te analyseren en te behandelen.

Zorg voor een optimale gezondheid van uw gebit en tandvlees en bezoek minimaal 2x per jaar onze mondhygiënist. Heeft u geen eigen tandarts? Dan is het mogelijk om zelf een afspraak te maken. U kunt natuurlijk ook via uw tandarts een afspraak maken.

Plan een afspraak in bij onze mondhygiënist in Amsterdam-Zuid

U bent een tandarts of verwijzer

Bent u een tandarts of verwijzer en zoekt u een geschikte praktijk met een mondhygiënist voor uw patiënt? Bij Verwijspraktijk Amsterdam Zuid staat kwaliteit, vertrouwen en een persoonlijke aanpak centraal. U kunt uw patiënt eenvoudig aanmelden via ons digitale verwijsformulier. Na de behandeling bij de mondhygiënist brengen we u op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden.

Meld uw patiënt aan Bel 020 670 2052

U bent een patiënt

In de meeste gevallen bezoekt u onze mondhygiënist in Amsterdam-Zuid op verwijzing van uw tandarts of een verwijzer. Heeft u geen eigen tandarts, maar wilt u wel onze mondhygiënist bezoeken? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact met ons op Bel 020 670 2052

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.