Invisalign onzichtbare beugel - Verwijspraktijk Amsterdam Zuid

Invisalign onzichtbare beugels

U kunt uw patiënten ook verwijzen voor een Invisalign, onzichtbare beugel, behandeling.

Wij hebben gekozen voor Invisalign boven een klassieke Orthodontische behandeling om de volgende redenen:

  • Geen vaste metaaldelen in de mond, zoals slotjes. De onzichtbare bitjes zijn uitneembaar. Dit is een groot pluspunt. Het gebit is veel eenvoudiger te reinigen. Het voorkomt witte ontkalkingen rond de slotjes en cariës.
  • Het is sociaal veel plezieriger. De onzichtbare beugels vallen niet op. Dit is vooral prettiger voor wat oudere patiënten die sociaal actief zijn.
  • De behandeltijd is veel nauwkeuriger te voorspellen. Hierdoor zijn de kosten beter te bepalen.
    Over het algemeen is de behandeltijd korter dan de klassieke Orthodontische behandeling.
  • Invisalign wordt wereldwijd gebruikt door heel veel patiënten en door de feedback van alle behandelingen steeds nauwkeuriger.

Luke Bosker voert zelf de behandeling uit of heeft de supervisie. Hij is werkzaam als Cosmetisch tandarts.

Invisalign Platinum Elite Status.

Luke Bosker heeft de Platinum Elite status daarom krijgt hij van Invisalign een grote korting op de techniekkosten. Deze kosten vormen en substantieel deel van de behandeling en worden aan de patiënt doorgegeven. De behandeling is daarom aanzienlijk goedkoper dan bij andere providers.

Interactie Verwijzer en behandelaar.

De verwijzend tandarts kan in goed overleg met Luke Bosker een behandelplan opstellen. Denk bijvoorbeeld aan het oplijnen van het tandvlees niveau, in plaats van het oplijnen van incisale randen, als betere uitgangspositie voor het maken van cosmetische restauraties. Of als pre-implantologisch traject wanneer er meet ruimte moet worden gecreëerd voor een implantaat.

Ook voor cosmetische tandheelkunde kunt u patiënten doorverwijzen.

De patiënt wordt uitsluitend behandeld met Invisalign. De patiënt gaat voor de noodzakelijke behandelingen terug naar de eigen tandarts. Natuurlijk kan een verwijzer ten allen tijde in overleg gaan met Luke Bosker. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de esthetische en cosmetische kant van de tandheelkunde. Indien gewenst voert hij voor ons totaal rehabilitaties uit m.b.v composiet of uitgebreid kroon en brugwerk waarbij esthetiek voorop staat. Vooral na een parodontologische behandeling kan het een uitdaging zijn om de kroonrand en de gingiva weer in harmonie samen te brengen. Het rechtzetten en optimaliseren van de onderlinge positie van elementen komt dan automatisch in beeld.