Hoe meld ik me aan als patiënt?

In bepaalde situaties vindt uw tandarts het noodzakelijk om u door te verwijzen naar een specialist. Bij Verwijspraktijk Amsterdam accepteren we uitsluitend verwijzingen van uw tandarts of verwijzer. Indien u als patiënt een verwijsbrief heeft ontvangen, heeft u ook de mogelijkheid om zelf een afspraak te maken bij onze praktijk

Zelf aanmelden met een verwijzing

Als u een afspraak wilt maken, moet u een verwijsbrief hebben. Deze heeft u mogelijk al van uw tandarts gekregen of heeft u aangevraagd. In deze verwijsbrief geeft uw tandarts aan wat de specifieke vraag of het probleem is, evenals de bevindingen. Met de informatie die in de verwijsbrief staat, maakt u eenvoudig een afspraak bij onze praktijk. Maak uw afspraak eenvoudig telefonisch of via e-mail.

Bij het maken van de afspraak is het belangrijk om duidelijk aan te geven dat u een verwijsbrief heeft ontvangen en dat u graag gebruik wilt maken van deze verwijzing. Het personeel noteert dan de benodigde gegevens en stelt een geschikte datum en tijd voor.

Aanmelden via uw verwijzer

Wanneer uw tandarts heeft geoordeeld dat een doorverwijzing nodig is, zal hij een verwijsbrief voor u opstellen. Deze verwijsbrief wordt door uw tandarts online aangevraagd via ons verwijsformulier.

Samenwerking met uw eigen tandarts

Als we een verwijzing van uw tandarts hebben ontvangen, plannen we zo snel mogelijk een consult met u in. Na dit consult delen we ons behandelplan met u en voorzien we u van alle informatie rondom de behandeling. Als alles duidelijk is rondom het plan, plannen we de behandeling in.

Na afronding van de behandeling bij Verwijspraktijk Amsterdam verwijzen we u terug naar uw eigen tandarts voor de verdere nazorg.

Neem contact op met Verwijspraktijk Amsterdam

Heeft u nog vragen over het aanmelden als patiënt? Neem dan contact met ons op via
020 670 2052 of stuur ons een e-mail naar info@verwijspraktijk-amsterdam-zuid.nl. We beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder met een afspraak maken. Uw welzijn is voor ons van groot belang en we streven ernaar om uw ervaring bij Verwijspraktijk Amsterdam zo soepel en geruststellend mogelijk te maken.