Cosmetische tandheelkunde

Laat uw glimlach weer stralen door middel van cosmetische tandheelkunde. Na de behandeling praat en lacht u weer zonder zorgen en krijgt uw zelfvertrouwen een boost. Op verwijzing van uw eigen tandarts of op eigen initiatief plant u een afspraak in bij een van onze tandartsen voor een cosmetische tandheelkunde behandeling.

Wat valt er onder cosmetische tandheelkunde?

Onder cosmetische tandheelkunde vallen de behandelingen die ervoor zorgen dat uw gebit er weer mooi en gezond uitziet. Het is daarnaast ook een goede oplossing als u last heeft van gebitsproblemen.

Bij Verwijspraktijk Amsterdam Zuid kunt u terecht voor:

Redenen om te kiezen voor cosmetische tandheelkunde

Er zijn diverse redenen om onze Amsterdamse kliniek voor cosmetische tandheelkunde en implantologie te bezoeken. Bent u bijvoorbeeld ontevreden over de stand of vorm van uw tanden of heeft u gebitsproblemen? Dan helpen we u graag verder.

Wat is het verschil tussen esthetische en cosmetische tandheelkunde

Esthetische – en cosmetische tandheelkunde worden regelmatig door elkaar gehaald, ook al zijn ze niet hetzelfde.

Esthetische tandheelkunde zorgt voor een mooier en gezonder gebit, zonder dat er tanden worden vervangen. Een esthetische tandarts verfraait alleen uw eigen gebit.

Cosmetische tandheelkunde zorgt ook voor een mooier en gezonder gebit, maar met totaalbehandelingen. Een cosmetische tandarts houdt minder rekening met het behoud van het huidige gebit, maar kijkt ook naar oplossingen, zoals implantaten.

Plan een afspraak in voor een cosmetische tandheelkundige behandeling in Amsterdam-Zuid

U bent een tandarts of verwijzer

Wilt u uw patiënt inschrijven voor een cosmetische tandheelkundige behandeling, bijvoorbeeld voor het plaatsen van implantaten? Meld uw patiënt dan aan via ons digitale verwijsformulier. Na de behandeling verwijzen we de patiënt terug naar de eigen tandarts of de verwijzer. Daarnaast ontvangt u van ons een overzicht met de uitgevoerde werkzaamheden.

We nemen het werk niet van u over, we verzorgen uitsluitend de behandelingen waar u ons voor inschakelt.

Meld uw patiënt aan Bel 020 670 2052

U bent een patiënt

Wilt u graag een mooier gebit, zodat u weer zorgeloos praat en lacht? Bespreek dit allereerst met uw eigen tandarts. Heeft u geen eigen tandarts, maar wilt u wel graag een behandeling ondergaan? Neem dan contact met ons op. We kijken samen naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op Bel 020 670 2052

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.