Contact (geen wachttijden)

Contact opnemen met Verwijspraktijk Amsterdam Zuid.

Verwijspraktijk Amsterdam Zuid

Pieter Baststraat 25
1071 TV Amsterdam

tel: 020 670 2052
email: info@verwijspraktijk-amsterdam-zuid.nl

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Afspraak maken
De verwijzend tandarts kan een verwijsformulier online invullen.

Indien u geen eigen tandarts heeft of in het bezit bent van een verwijsbrief dan kunt u telefonisch dan wel per email een afspraak maken.

Afspraak annuleren
U krijgt van ons 24 uur voor de behandeling een bericht ter herinnering per mail of telefoon. Belangrijk om te weten is dat dit bericht een service verlening betreft. Mocht u geen bericht krijgen dan betekent dit niet dat u geen afspraak bij ons heeft. Zorg dan ook dat uw telefoon of email adres bij ons bekend zijn.
Er worden geen kosten in rekening gebracht als u een geplande afspraak minimaal twee werkdagen van tevoren wilt wijzigen. Als u daarna (dus binnen 48 uur) uw afspraak annuleert  brengen we de voor u gereserveerde tijd in rekening. Laat ons zo spoedig mogelijk weten als u een afspraak moet verzetten. Neem dus tijdig contact met ons op want behandelingen bij de specialist zijn doorgaans erg lang. Het bespaart u veel geld en wij kunnen tijdig een andere patiënt in plannen.

Route

Accepteer marketing-cookies om Google Maps te kunnen bekijken.

Verwijspraktijk Amsterdam Zuid op Google Maps.

Parkeren:
Parkeren is goed mogelijk rondom de praktijk maar is erg prijzig daarom adviseren wij: kom met het openbaar vervoer. Komt u toch met het eigen vervoer dan kunt u ook in één van de grote parkeergarages terecht. Deze bevinden zich onder het Museumplein en aan de Hobbemakade.

Verwijspraktijk Amsterdam Zuid is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Per tram & bus:
Halte: Roelof Hartplein
Tramlijnen 3, 5, 12 en 24.
Buslijn N88.

Metro halte De Pijp:
metrolijn 52.

Stuur een bericht

Velden met een * zijn verplicht.

    -